Wer seinem Alltag mal entkommen möchte und das stressige Leben hinter sich lassen will könnte in den Garten flüchten und es sich in seinem eigenen kleinen „Habitable Polyhedron“ gemütlich machen. Nun fragt ihr euch sicherlich was das sein soll – zu recht! Aber schaut’s euch am Besten selbst an. Klickt unten auf „Lies weiter“ um alle Bilder zu sehen…

Architect: Manuel Villa
Location: Bogota, Colombia
Collaborators: Arq. Alberto González, Ana María Largacha (Gardens)
Construction: Arq. Manuel Villa
Project area: 7,5 sqm
Project year: 2009
Photographs: Manuel Villa / Sergio Gómez

The project, meant for a family house back yard in the suburbs, aimed at designing a small park or opened area where the young parents and their newborn child would enjoy a independent space from day to day house activities, a space for reading, playing, etc. Having in mind this objective, and considering the usages of the space in the long term, it was proposed the project incorporated a small building to complement and support outside activities. That way he building would serve as a shelter for the child to share with his parents and, later on, as his own personal activities and hobbies setting.

In diesem Sinne viele Grüße,
der Typ von Nebenan
Sebastian

via archdaily.com

Page generated in 0,259 seconds. Stats plugin by www.blog.ca